skip to Main Content

Eleiko Sverige

Vår huvudsponsor 2020-2023

Den ledande leverantören av styrkeutrustning för tävlingar, prestationsträningsanläggningar och gym runtom i världen med 60 års expertis.

www.eleiko.com

Höganäs kommun

Djupa bokskogar, mjuka sandstränder, glittrande hav, insprängda badvikar i ett bergigt landskap och små idylliska kustbyar. Just det och lite till har Höganäs Kullabygden. Så, vill du ha lugn, äventyr eller bara vara ett med naturen? Då är det här du ska spendera din tid.

www.hoganas.se

Badass Republic

Badass Republic is rising from the ashes of Northern Spirit like a badass phoenix! Brought to you by Sessan and Camille from the original team at Northern Spirit in Sweden.

www.badass-republic.com

NOCCO

NOCCO är en välsmakande funktionsdryck framtagen under det svenska hälso- och träningsinriktade varumärket No Carbs Company.

www.nocco.com

Svenskt kosttillskott

Svenskt Kosttillskott är en av nordens ledande återförsäljare av kosttillskott. 2005 beslutade vi att ta steget ut på internet. Vi förser kunder över hela Sverige med ett av marknadens bredaste kosttillskottssortiment.

www.svensktkosttillskott.se

Burpeeshop

Sveriges största nätbutik för CrossFit. Endast de bästa varumärkena och produkterna. Snabba och säkra leveranser!

www.burpeeshop.se

Belekima

Belekima Produkter AB är ett textilförädlings företag. Vi jobbar med tryck, gravyr, digitaltryck profilkläder, arbetskläder, reklamartiklar

www.belekima.com

PK Produkter

PK Produkter

PK Produkter är sedan 1988 en ledande leverantör av produkter och kunskap för hållbar miljösäkerhet. Vi erbjuder kompletta helhetslösningar inom Spillberedskap® och vätskehantering.

pk-produkter.se

Viken hälsocenter

Sjukvårdsresurs på plats under hela tävlingen.

Hemsida

Arnslätt design

Hemsida och grafisk profil

Den lilla reklam- och webbyrån som erbjuder anpassade webblösningar för era behov. Grafisk produktion som speglar er verksamhet och profil, levererat med en personlig service.

www.arnslatt.se

Vill ni vara en del av X-fire Games? Hör av er till xfireswe@gmail.com